Майже 65 тисяч літніх людей, які не є переміщеними особами, можуть отримати грошову допомогу

20:02, 28 июня 2022
Мінсоцполітики передало для виплати грошової допомоги УВКБ ООН перелік літніх людей, які не є переміщеними особами і подали заяви на допомогу через соціальну платформу єДопомога.
Майже 65 тисяч літніх людей, які не є переміщеними особами, можуть отримати грошову допомогу
Джерело фото: dyvys.info
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Як повідомляє Міністерство соціальної політики, майже 65 тисяч літніх людей, які не є переміщеними особами, можуть отримати грошову допомогу завдяки співпраці Мінсоцполітики з УВКБ ООН.

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що в рамках Меморандуму про співпрацю, Мінсоцполітики передало для виплати грошової допомоги Управлінню Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) перелік літніх людей, які не є переміщеними особами і подали заяви на допомогу через соціальну платформу єДопомога.

«Всі заяви, інформацію про які ми передали до УВКБ ООН, пройшли верифікацію, тобто ми переконались, що це реальні люди з реальними адресами, які насправді відносяться до вразливих категорій. Це люди з деокупованих, окупованих територій та регіонів, у яких ведуться бойові дії, які не є внутрішньо переміщеними особами, але постраждали від війни і потребують підтримки. Це 62 475 сімей, що складаються з 64 886 людей. Протягом трьох місяців кожен член сім'ї отримуватиме допомогу в розмірі 2220 грн», - зазначила Марина Лазебна.

Також ми розповідали, як українцям перевірити статус заявки на виплату грошової допомоги від міжнародних організацій.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Марчак
    Віталій Марчак
    заступник голови Чернівецького апеляційного суду
  • Ігор Залімський
    Ігор Залімський
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду