У Білорусі розпочалася перевірка збройних сил

20:10, 11 жовтня 2022
Під час перевірки військові частини та підрозділи відпрацюють питання приведення до бойової готовності, здійснення маршу, розгортання у призначених районах із виконанням навчально-бойових завдань.
У Білорусі розпочалася перевірка збройних сил
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У вівторок, 11 вересня, Рада безпеки Білорусі розпочала перевірку збройних сил країни. Про це повідомляє Міноборони Білорусі.

"З 11 жовтня Держсекретаріат Ради безпеки Республіки Білорусь відповідно до доручення президента (самопроголошеного лідера Білорусі Олександра Лукашенка - ред) проводить перевірку Збройних сил Білорусі. Вона має комплексний характер і охоплює найважливіші питання перевірки готовності до виконання завдань із призначення", - йдеться у повідомленні.

Там зазначають, що під час перевірки військові частини та підрозділи відпрацюють питання приведення до бойової готовності, здійснення маршу, розгортання у призначених районах із виконанням навчально-бойових завдань.

Як відомо, 10 жовтня Лукашенко заявив, що він з Путіним домовився про розгортання спільного регіонального угруповання військ.

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, чи варто очікувати наступу з боку Білорусі найближчим часом.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва