«Синя галочка» за 8$: Маск запустив оновлену підписку Twitter

15:23, 6 листопада 2022
Поки Twitter Blue несе в собі єдину перевагу – «синя галочка» поруч з ім'ям користувача.
«Синя галочка» за 8$: Маск запустив оновлену підписку Twitter
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Новий власник Twitter Ілон Маск запустив оновлену підписку Twitter Blue. Тепер вона коштує 7,99 дол (~300 грн) на місяць.  Про це повідомляє Reuters.

Відтепер для користувачів на пристроях Apple iOS, які "зареєструються зараз" за 7,99 доларів на місяць, можуть отримати синю галочку біля своїх імен користувачів, так само як знаменитості, компанії та політики, на яких ви вже підписалися.

Згідно з повідомленням iOS, інші переваги оновлення включають "наполовину менше реклами", можливість публікувати довші відео в Twitter і пріоритетність рейтингу для якісного вмісту.

В агентстві зазначають, що того як Маск вступив на посаду, сині галочки біля імені користувача означали, що Twitter підтверджує, що обліковий запис належить особі чи компанії, яка на нього претендує. Не відразу було зрозуміло, як і чи планує Twitter перевіряти особу користувача, крім стягнення плати.

Так, Маск заявив про оновлення на початку цього тижня, намагаючись монетизувати мережу соціальних мереж і зробити її менш залежною від реклами. Зараз Twitter безоплатний для більшості користувачів.

В оновленні Twitter повідомляється, що нова служба з перевіркою буде доступна в США, Канаді, Австралії, Новій Зеландії та Великобританії.

«Як тільки ми підтвердимо, що він добре працює в першому наборі країн, і ми виконаємо роботу з перекладу, він буде розповсюджений у всьому світі», — написав Маск.

Раніше як ми писали, Bloomberg повідомив, що працівники Twitter подали до суду на компанію через заплановані масові звільнення.

Також Ілон Маск повідомив, якою надалі буде політика Twitter.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Катерина Широка
    Катерина Широка
    суддя Вищого антикорупційного суду