Путін оголосив, що Росія призупиняє участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння

13:04, 21 лютого 2023
Також Путін заявив, що РФ «має бути готова до проведення ядерних випробувань».
Путін оголосив, що Росія призупиняє участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Росія вирішила призупинити участь у Договорі про стратегічні наступальні озброєння. Про це повідомив Путін під час звернення до Федеральних зборів.

"Змушений заявити сьогодні про те, що Росія призупиняє свою участь у договорі про стратегічні наступальні озброєння. Повторю: не виходить із договору, ні, а саме призупиняє свою участь", — повідомив Путін.

Він заявив, що США нібито зараз "розробляють нові типи ядерних боєприпасів" і РФ "має бути готова до проведення ядерних випробувань".

Зазначимо, що договір, що підписаний між Росією та США, передбачає скорочення розгорнутих ядерних боєзарядів, міжконтинентальних балістичних ракет, балістичних ракет підводних човнів та важких бомбардувальників.

Нагадаємо, що Путін також торкнувся своєї "улюбленої" теми ЛГБТ. Він обурився, що західні священники вже благословляють одностатеві шлюби, і пообіцяв "захистити російських дітей від такої деградації".

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді