У торговельному центрі США відбулася стрілянина, є загиблі та постраждалі

11:29, 25 грудня 2023
У ТРЦ США відбулася стрілянина, що призвела до загибелі однієї людини та поранення двох інших.
У торговельному центрі США відбулася стрілянина, є загиблі та постраждалі
Джерело фото: Укрінформ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У місті Колорадо-Спрінгс, США, у торговельному центрі The Citadel Mall сталася стрілянина між двома групами, в результаті якої одна людина загинула, а двоє, чоловік та жінка, отримали поранення. Обидва постраждалі були госпіталізовані у важкому стані. Це вже другий випадок смертельної стрілянини у цьому торговельному центрі за два дні, повідомляє ABC News.

Після стрілянини було затримано кілька осіб, але поліція поки що не підтвердила, чи серед них є підозрювані. Владні органи працюють над визначенням потенційних підозрюваних у цьому злочині.

Поліція закликає усіх, хто володіє будь-якою інформацією про цей інцидент, зв’язатися за номером 719 444-7000, щоб допомогти у вирішенні справи.

Незважаючи на цей інцидент, заява поліції стверджує, що це не вплине на плани відновлення роботи торгового центру The Citadel після святкування Різдва. Планується, що центр відновить свою роботу в звичайний робочий час у вівторок вранці, як і планувалося раніше.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду