Італія спростувала заяву рф про нібито вбивство італійського офіцера в Україні

17:49, 24 січня 2024
Італія назвала російську заяву про вбивство італійського військового в Україні фейком для психологічної війни.
Італія спростувала заяву рф про нібито вбивство італійського офіцера в Україні
Джерело фото: 5.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Італія заперечила заяву росії про вбивство італійського військового офіцера в Україні, вважаючи це фейковими новинами, які використовуються для психологічної війни. Про це повідомляє Reuters.

За інформацією Міністерства оборони Італії, підполковник Клаудіо Кастілья помер в Італії внаслідок природної смерті, після того як російське посольство в ПАР оприлюднило повідомлення про його смерть в Україні.

У заяві міністерства стверджується, що інформація, розміщена обліковим записом «X» посольства росії в Південній Африці, є безпідставною брехнею. Італійське військове відомство відмовляється від цього ствердження та попереджає про поширення таких фейкових новин, вважаючи їх інструментом ворожої психологічної війни.

«Міністерство оборони Італії рішуче заперечує цю жахливу брехню, опубліковану в обліковому записі «X» посольства росії в Південній Африці, і застерігає сіячів ненависті від подальшого поширення цих жахливих фейкових новин», – йдеться в заяві.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду