Біткоїн досяг дворічного максимуму – перевищив $65 000

11:19, 4 березня 2024
Востаннє біткоїн торгувався вище $60 000 у листопаді 2021 року.
Біткоїн досяг дворічного максимуму – перевищив $65 000
Джерело фото: Kanchanara / Unsplash
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Згідно даних CoinMarketCap біткоїн досягнув дворічного максимуму, перевищивши позначку в $65 000. Востаннє біткоїн торгувався вище $60 000 у листопаді 2021 року.

Регіональний голова Binance в СЕЕ та Центральній Азії Кирило Хом’яков, пояснив, що окрім схвалення ETF фондів, важливу роль у зростанні криптоактиву відіграє халвінг BTC, який має ось-ось відбутися, пише «Mind».

«Подвоєння вартості на токен може призвести до виходу деяких майнерів з ринку, особливо тих, хто має менш ефективні операції або вищі експлуатаційні витрати. Це зменшення кількості майнерів може потенційно вплинути на можливості мережі, принаймні тимчасово. З іншого боку, ми також можемо побачити, як деякі з більших майнерів знаходять можливості для придбання менших конкурентів або стають свідками більшої кількості злиттів у цій сфері, оскільки майнери прагнуть консолідувати операції. Це може зменшити кількість майнерів, але зберегти загальний розмір майнінгових операцій приблизно таким, як він є зараз», – зазначив Хом’яков.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду