Рибак знайшов у водах Нью-Йорку сейф із $100 000

22:18, 5 червня 2024
Чоловік спіймав та витягнув на магніт замість сміття сейф з грошима.
Рибак знайшов у водах Нью-Йорку сейф із $100 000
Джерело фото: АР
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Рибалка Джеймс Кейн, який використовує потужний магніт для вилову сміття з вод Нью-Йорка, знайшов сейф, наповнений мокрими стодоларовими купюрами. Про це повідомляє Associated Press.

Дівчина Кейна, Барбі Агостіні, знімала на відео, як він витягнув сейф із озера в парку Флашинг-Медоус. На кадрах видно, як чоловік виймає з сейфа мокрі та брудні купюри з зображенням Бенджаміна Франкліна.

«О, це гроші! Оце так! Стоси купюр!» — вигукнув Кейн на відео.

Пара підрахувала, що в сейфі було близько 100 000 доларів, хоча частина купюр була пошкоджена і злиплася. На купюрах була тривимірна захисна стрічка, що свідчить про їх недавнє походження, але на сейфі не було ніяких вказівок на власника.

Кейн і Агостіні звернулися до поліції, щоб повідомити про знахідку, але правоохоронці заявили, що немає доказів злочину. Департамент поліції Нью-Йорка зазначив, що «вартість і справжність передбачуваної валюти» неможливо визначити через її «значно зруйнований стан».

Пара планує віднести гроші до Бюро гравіювання та друку у Вашингтоні, щоб обміняти їх на нові долари. Хоча вони визнають, що частина купюр може бути занадто пошкоджена для обміну. Кейн і Агостіні хочуть використати гроші для купівлі нового автомобіля та обладнання для створення контенту.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська