McDonald's запустив святкове меню на честь свого 50-річчя у Великій Британії: фото

07:00, 5 липня 2024
McDonald's підготував святкове меню з класичними стравами.
McDonald's запустив святкове меню на честь свого 50-річчя у Великій Британії: фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

McDonald's вирішив порадувати своїх британських клієнтів новим святковим меню, приуроченим до свого 50-річного ювілею. Вперше відкривши свої двері у Вуліджі, на півдні Лондона, у 1974 році, американський гігант швидкого харчування знову повертає деякі давно зняті з меню страви.

За даними Mirror, любителі фастфуду зможуть скуштувати чотири бургери, гарніри, пампухи, морозиво McFlurry та багато інших улюблених страв, які раніше були видалені з франшизи.

МакхотДог

У 1990-х роках McDonald's запровадив McHotDog, який користувався популярністю у США, але не здобув прихильності британських клієнтів. Він повертався на обмежений час у 2002 році та досі доступний у Японії.

Шейкери для МакСалада

Запроваджені у 2000 році як здорова альтернатива, ці салати у пластикових стаканчиках дозволяли клієнтам змішувати інгредієнти самостійно. Вони були у продажу до 2003 року.

Арка Делюкс

Arch Deluxe, представлений у 1996 році, рекламувався як преміум-бургер для дорослих, але не зміг знайти свою аудиторію, оскільки клієнти не шукали вишукану їжу у McDonald's.

МакПіца

Спроба McDonald's вийти на ринок піци у 1990-х роках виявилася невдалою через тривалий час приготування порівняно з іншими стравами.

Твістер фрі

Цей гарнір, запроваджений у 2015 році, був різновидом звичайної картоплі фрі, але більш веселим. Його видалили з меню у 2019 році.

Санде

Морозиво з різними смаками, такими як іриска та полуниця, було популярним десертом до його скасування у 2018 році.

McRib

Сендвіч McRib дебютував у Великій Британії у 1981 році та залишався в меню чотири роки. У 2015 році була невдала спроба повернути його.

Бублик на сніданок

Альтернатива традиційному McMuffin, сніданок на бублику з яйцем, сиром та беконом був видалений з меню у 2020 році.

Куряча легенда

Преміальний сендвіч із куркою, доступний у різних смаках, таких як Cool Mayo та BBQ, був популярним, поки його не прибрали з меню у 2022 році.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Ємець
    Олександр Ємець
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Іван Рибак
    Іван Рибак
    суддя Київського апеляційного суду