За період воєнного стану Рада розглянула і прийняла рішення щодо близько 300 законопроектів та проектів постанов

13:15, 17 вересня 2022
Більша частина законопроектів були прийняті в другому читанні та в цілому і вже є діючими Законами України, — Тарас Мельничук.
За період воєнного стану Рада розглянула і прийняла рішення щодо близько 300 законопроектів та проектів постанов
Фото: Верховна Рада
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За період з початку введеня в дію правового режиму воєнного стану в Україні до сьогоднішнього дня, Верховною Радою України було розглянуто і прийнято рішення щодо близько 300 законопроектів та проектів постанов. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

"Серед прийнятих нормативно-правових актів, частка урядових законопроектів, тобто таких, де Уряд був суб’єктом законодавчої ініціативи, складає 20% (або 56 законопроектів).

При цьому, більша частина законопроектів були прийняті в 2 читанні та в цілому і вже є діючими Законами України (це 44 урядових законопроекти), а інші 12 законопроектів були прийняті за основу в першому читанні і вже на найближчих пленарних засіданнях будуть проголосовані в цілому.

Окремо, Кабінетом Міністрів України було підготовлено і розроблено більше десятка законопроектів у сфері національної безпеки і оборони, які через тривалість визначену процедури подання законопроекту від Уряду, були зареєстровані через народних депутатів України, для того щоб не втрачати жодної хвилини у воєнний час", — повідомив він. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області