В Україні облаштували 11 pet-friendly вокзалів

21:02, 15 лютого 2023
На 11 вокзалах встановили зручні поїлки для тварин.
В Україні облаштували 11 pet-friendly вокзалів
Джерело фото: t.me/UkrzalInfo
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Відтепер 11 найбільших вокзалів країни облаштовані дозаторами питної води для тварин, які подорожують поїздами. Про це повідомляє Укрзалізниця.

На вокзалах встановили поїлки з великими резервуарами для питної води. Конструкція поїлки передбачає наявність клапана-краника, за допомогою якого будь-який відвідувач вокзалу може долити воду в мисочки у разі потреби.

У компанії кажуть, що вони вдалися до такого нововведення через те, що евакуація пасажирів разом з їхніми тваринами від початку війни продемонструвала, наскільки важливими є домашні улюблені для українців.

«112 тисяч тварин — від звичних для нас котів та собак до екзотичних домашніх лисиць, єнотів, ігуан, удавів та крокодилів — були перевезені до безпеки поїздами Укрзалізниці.

Українці повертаються додому — а з ними і їхні улюбленці, а відтак ми вже зараз робимо залізницю максимально дружньою до тварин: спрощуємо оформлення квитків для улюбленців через застосунок, безкоштовно беремо їх на борт на дитячій залізниці, а відсьогодні ще й встановлюємо на вокзалах у Києві, Харкові, Львові, Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Вінниці, Івано-Франківську, Чернівцях, Полтаві (Полтава-Київська) та Ужгороді поїлки з великими резервуарами для питної води», — зазначили в Укрзалізниці.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду