Батарейки, непошкоджені ртутні термометри та енергозберігаючі лампи: куди їх викидати у Києві

23:45, 16 лютого 2023
Відпрацьовані батарейки, енергозберігаючі лампи та термометри потрібно викидати у спеціальні помаранчеві баки для небезпечних відходів.
Батарейки, непошкоджені ртутні термометри та енергозберігаючі лампи: куди їх викидати у Києві
Джерело фото: kyivcity.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мешканцям Києва нагадують, що викидати відпрацьовані батарейки, енергозберігаючі лампи та термометри слід у спеціальні помаранчеві баки для небезпечних відходів.

Їх не слід залишати в загальних контейнерах, адже на сміттєзвалищах під впливом природних факторів вони швидко руйнуються і токсичні речовини, які є в їхньому складі, потрапляють у ґрунт та воду, пишуть у КМДА.

Станом на сьогодні в Києві розташовано 206 локацій із контейнерами, призначеними для збору небезпечних відходів, які утворюються в побуті – батарейок, непошкоджених ртутних термометрів та енергозберігаючих ламп.

Із мапою розташованих контейнерів та додатковою інформацією про поводження з небезпечними відходами можна ознайомитись на офіційному сайті КП «Київкомунсервіс» за посиланням.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду