Співзасновник Google дізнався, що його дружина мала роман з Ілоном Маском і подала на розлучення, - WSJ

10:25, 25 липня 2022
Ілон Маск заперечує чутки про те, що у нього був роман із дружиною співзасновника Google Сергія Бріна.
Співзасновник Google дізнався, що його дружина мала роман з Ілоном Маском і подала на розлучення, - WSJ
Джерело фото: Getty Images
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Співзасновник Google Сергій Брін подав на розлучення з Ніколь Шанахан після того, як дізнався про те, що у неї був нетривалий роман з мільярдером Ілоном Маскомпише The Wall Street Journal (WSJ) з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією. Газета стверджує, що це спричинило розлад у багаторічній дружбі бізнесменів.

Як стверджують співрозмовники газети, 48-річний Брін подав на розлучення в січні через кілька тижнів після того, як йому стало відомо про можливий зв'язок Шанахан з Маском. У заяві про розлучення вказано, що пара розлучилася 15 грудня 2021 року. Подружжя прожило у шлюбі близько трьох років.

Роман Маска та Шанахан, пише газета, розпочався після того, як глава Tesla розлучився зі співачкою Граймс (справжнє ім'я — Клер Буше) восени 2021 року. За словами джерел WSJ, на одній із вечірок мільярдер став навколішки перед Бріном і вибачився. Той прийняв вибачення Маска, але досі не розмовляє з підприємцем, стверджують співрозмовники.

До конфлікту Брін та Маск були близькими друзями, наголошує WSJ. Джерела зазначають, що останні кілька місяців між підприємцями, а також між їхніми бізнес-командами помітили напруженість. Крім того, йдеться у матеріалі WSJ, Брін доручив своїм фінансовим консультантам продати акції Tesla. У 2008 році, у розпал кризи, співзасновник Google інвестував у виробника електромобілів $500 тис. Через сім років Маск подарував Бріну позашляховик Tesla.

Шанахан у рамках процедури розлучення вимагає від Бріна понад $1 млрд, пише видання. Обидві сторони, стверджує WSJ, поки що не дійшли згоди. Сторона Бріна вважає, що Шанахан просить значно більше, ніж їй належить за шлюбним договором. Представники Шанахан, у свою чергу, кажуть, що її прохання становить лише частину статку Бріна (близько $90 млрд), а шлюбний договір вона підписала під примусом, будучи вагітною.

Зі свого боку, Ілон Маск заперечує, що у нього був роман із дружиною співзасновника Google, пише Bloomberg.

Маск заявив у своєму посту у Твіттері, де має понад 100 мільйонів передплатників, що історія журналу не відповідає дійсності. Маск сказав, що бачив дружину Бріна двічі за три роки, обидва рази в присутності інших людей, і між парою не було нічого романтичного. Маск також сказав, що досі дружить із Бріном.

Згідно з індексом мільярдерів Bloomberg, Маск — найбагатша людина у світі зі статком у 242 мільярди доларів. Брін займає восьме місце у списку найбагатших людей зі статком у 94,6 мільярда доларів.

Передбачуваний роман є останнім у низці викриттів особистого життя Маска. Раніше цього року повідомлялося, що він став батьком близнюків, народжених від старшого керівника його стартапу в галузі штучного інтелекту Neuralink.

За даними Insider, інша з його компаній, SpaceX, заплатила співробітниці 250 000 доларів за врегулювання позову про сексуальні домагання з боку Маска у 2016 році. Маск сказав, що звинувачення були «цілком хибними» і були спрямовані на те, щоб завадити йому придбати Twitter Inc., угоду, з якої він зараз намагається вийти.

Автор: Наталя Мамченко

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді