Кабмін припинив дію угоди з Білоруссю про співпрацю оборонних галузей промисловості

13:51, 9 серпня 2022
Угода, зокрема, передбачала взаємні поставки необхідних для виробництва, ремонту й обслуговування озброєння і військової техніки матеріалів, напівфабрикатів, комплектуючих виробів і інших матеріальних ресурсів між суб'єктами господарювання, які здійснюються відповідно до узгоджених переліків, що містять списки підприємств постачальників і споживачів, номенклатуру й обсяги продукції, що постачається.
Кабмін припинив дію угоди з Білоруссю про співпрацю оборонних галузей промисловості
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет Міністрів припинив дію угоди між Урядом України та Урядом Республіки Білорусь про виробничу і науково-технічну кооперацію підприємств і організацій оборонних галузей промисловості. Відповідне рішення закріплено постановою уряду № 858 від 2 серпня.

Згідно з постановою урядовці вирішили припинити дію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про виробничу і науково-технічну кооперацію підприємств і організацій оборонних галузей промисловості, «вчиненої 25 червня 2001 р. у м. Києві».

Міністерству закордонних справ доручено повідомити в установленому порядку Уряд Республіки Білорусь про припинення дії Угоди, зазначеної у пункті 1 цієї постанови.

Вказана угода, зокрема, передбачала взаємні поставки  необхідних  для  виробництва,   ремонту   й  обслуговування   озброєння   і   військової  техніки  матеріалів,  напівфабрикатів,  комплектуючих  виробів  і   інших   матеріальних  ресурсів  між суб'єктами господарювання, які здійснюються відповідно до  узгоджених переліків, що містять списки підприємств постачальників  і споживачів, номенклатуру й обсяги продукції, що постачається.

У 2020 році «Укрспецекспорт», зокрема, завершив виконання контракту щодо постачання нашоломної системи цілевказання до літаків типу «СУ» та контрольно-перевірочну апаратуру до неї.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», 8 червня Міністерство юстиції повідомило про припинення дії угод у галузі архівної справи з республікою Білорусь.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Автор: Ярослав Конощук

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області