Кабінет Міністрів виділив 250 мільйонів гривень на доплати тюремникам

14:26, 4 жовтня 2022
Міністри виділили чверть мільярда гривень на додаткову винагороду особам рядового та керівного складу Державної кримінально-виконавчої служби.
Кабінет Міністрів виділив 250 мільйонів гривень на доплати тюремникам
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет Міністрів виділив 250 мільйонів гривень з Резервного фонду Державного бюджету Міністерству юстиції на здійснення виплати особам рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби додаткової винагороди. Відповідне рішення закріплено розпорядженням уряду №864 від 30 вересня.

«Відповідно до пункту 2 розділу ІІ “Прикінцеві положення” Закону України від 21 квітня 2022 р. № 2218-ІХ “Про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2022 рік” та з метою підвищення обороноздатності держави в умовах воєнного стану, введеного Указом Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 “Про введення воєнного стану в Україні”, виділити Міністерству юстиції 250 000 тис. гривень для здійснення виплати особам рядового і начальницького складу Державної кримінально-виконавчої служби додаткової винагороди за бюджетною програмою 3601020 “Виконання покарань установами і органами Державної кримінально-виконавчої служби України”, - зазначається у документі.

Міністерству фінансів доручено здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету, а міністерство юстиції має до 30 грудня 2022 року подати звіт про витрачені кошти.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», у 2022 році кількість засуджених в Україні зросла вдвічі у порівнянні з 2021 роком.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Статус обмежено придатних скасують: як це вплине на мобілізацію
Telegram канал Sud.ua
Статус обмежено придатних скасують: як це вплине на мобілізацію
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва