«Слуги народу» хочуть змінити керівника бюджетного комітету Ради

15:08, 1 грудня 2022
Згідно з проєктом постанови комітет з питань містободування очолить лідер партії «Слуга народу» Олена Шуляк, а бюджетний комітет теж «слуга» Роксолана Підласа.
«Слуги народу» хочуть змінити керівника бюджетного комітету Ради
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія та його заступник Андрій Мотовиловець зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови №8254 про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання», якою пропонується змінити голів низки парламентських комітетів

Вказаною постановою пропонується відкликати «слугу» Андрія Клочка з посади голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. На його місце запропонована голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк;

Максима Ткаченка(«Слуга народу») з посади першого заступника голови Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин(очолював комітет після призначення Дмитра Лубінця Уповноваженим ВР з прав людини).

Втратить посаду очільника комітету і Юрій Арістов. Замість нього найбажаніший для депутатів багатьох скликань бюджетний комітет ВР очолить Роксолана Підласа.

Також пропонується обрати наредепа від партії «Європейська солідарність» Ахтема Чийгоза  першим заступником голови Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин, увільнивши його від обов’язків члена цього Комітету

Як повідомляла «Судово-юридична газета», міністр інфраструктури Олександр Кубраков подав заяву про відставку. Очікується, що він отримає нову посаду.

Автор Ярослав Конощук 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном