Окружний адміністративний суд Києва звернувся до ВККС щодо усунення порушень в роботі Комісії, документ

16:14, 26 липня 2024
ОАСК звернувся до ВККС щодо усунення порушень в роботі Комісії на виконання рішення зборів суддів від 23 липня 2024 року – текст звернення.
Окружний адміністративний суд Києва звернувся до ВККС щодо усунення порушень в роботі Комісії, документ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Окружний адміністративний суд Києва звернувся до ВККС щодо усунення порушень в роботі ВККС на виконання рішення зборів суддів від 23 липня 2024 року.

Зокрема, у листі йдеться про те, що потрібно привести у відповідність до вимог чинного законодавства запитання, наведені у Додатку 1 до рішення ВККС від 5 червня 2024 року №156/зп-24; провести ретельну перевірку актуальності та коректності цих запитань; усунути порушення вимог закону про захист інформації в ІКС шляхом отримання сертифікату КЗСІ, провести максимальну відкриту перевірку причин і наслідків некоректної роботи ПК, що мало місце під час проведенні іспиту 9 липня 2024 року у тому числі в рамках відповідного кримінального провадження; проінформувати суспільство про факти, встановлені перевіркою; усунути порушення Конвенції шляхом перегляду відповідних вимог щодо безпечної евакуації під час повітряної тривоги; внести зміни до Правил складання іспиту щодо забезпечення прав учасників іспиту на захист в частині доступу до необхідних доказів, опублікувати перелік питань для проведення іспитів під час кваліфікаційного оцінювання суддів з відповідними варіантами відповідей тощо.

Також з приводу цих порушень від імені зборів суддів надіслані звернення до Вищої ради правосуддя та Ради суддів України.

Нижче наводимо звернення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Мудра
    Ірина Мудра
    заступник керівника Офісу Президента України
  • Оксана Струбіцька
    Оксана Струбіцька
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Олена Первушина
    Олена Первушина
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Наталія Охотницька
    Наталія Охотницька
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Любомир Андрейчук
    Любомир Андрейчук
    суддя Господарського суду Закарпатської області