Розмір суддівської винагороди не відповідає закону, — суддя Р. Брегей

12:43, 23 червня 2017
Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Роман Брегей вимагає рівності в питанні виплати зарплат суддям.
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook.

Питання суддівських зарплат суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Роман Брегей піднімав вже неодноразово.

Він нагадав, що протягом шести місяців намагається змусити Вищу раду правосуддя виконати обов'язок і розглянути звернення про захист незалежності суддів всієї держави, на яку зазіхає керівництво ДСА України, встановивши розмір суддівської винагороди, який значно менше того, що передбачено законом.

«Голова Вищої ради правосуддя навмисне не реєстрував звернення належним чином, а тепер тягне і з його рішенням, не вносячи на розгляд колегіального органу. Скажіть, він чинить добре і чесно?

Сьогодні дізнався, що недавно Вища рада правосуддя встановила розмір премії для керівництва ДСА України. Тепер розумію, що голова Вищої ради правосуддя зацікавлений в невирішенні мого звернення.

Я не заперечую щодо преміювання керівництва ДСА України, якщо є підстави. Вимагаю тільки до себе такого ж ставлення, як до осіб, яких звинувачую в посяганні на незалежність суддів.

Їм Ви вирішили негайно питання з оплатою праці, а 6500 суддям не хочете протягом тривалого часу. Вимагаю рівності», — йдеться в повідомленні.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір