Сьогодні стартує відбір нових кадрів в місцеві суди

07:00, 31 жовтня 2017
Вища кваліфікаційна комісія суддів 31 жовтня розпочинає іспит для кандидатів, які беруть участь у відборі на посаду судді місцевого суду.
Сьогодні стартує відбір нових кадрів в місцеві суди
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Про це повідомляє прес-служба ВККС.

Нагадаємо, 3 квітня 2017 р. ВККС оголосила добір до місцевих судів з урахуванням 600 прогнозованих вакантних посад суддів місцевих судів.

31 жовтня також відбудеться брифінг голови ВККС Сергія Козьякова, а також членів Комісії Валентини Устименко, Станіслава Щотки і Михайла Макарчука, присвячений темі «Відбір кандидатів на посаду суддів місцевого суду як продовження судової реформи: відбірковий іспит».

Організатори брифінгу — Вища кваліфікаційна комісія суддів України. Брифінг і сам відбірковий іспит пройде в приміщенні Міжнародного виставкового центру.

У цей день відбудеться складання анонімних тестів для перевірки рівня загальних теоретичних знань у галузі права і рівня володіння державною мовою під час відбіркового іспиту.

Учасники тестування повинні з'явитися для складання тестів не пізніше ніж за 10 хвилин до визначеного для них часу реєстрації і мати при собі документи, що засвідчують особу і громадянство України.

Із загальним списком учасників іспиту і визначеним для них часом реєстрації на тестування можна ознайомитися тут.

Початок реєстрації учасників відбору з 07:00-09:00. Брифінг запланований на 10:30.

Раніше повідомлялося, що Вища кваліфікаційна комісія суддів 26 жовтня розглянула 42 заяви про перегляд кандидатів на свої рішення про допуск до участі в відборі на посади суддів місцевих судів і, відповідно, до відбіркового іспиту. З 42 заяв про перегляд Комісія задовольнила 13.

Дивіться відеосюжет, як буде проходити відбір нових кадрів в місцеві суди.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України