У Миколаєві чоловік скоригував російські ракети на будинок жінки, яка не відповіла йому взаємністю

12:27, 5 липня 2024
Жінка не хотіла підтримувати спілкування, тоді чоловік надав спецслужбам рф координати її будинку для завдання ракетного удару.
У Миколаєві чоловік скоригував російські ракети на будинок жінки, яка не відповіла йому взаємністю
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Миколаєві 46-річний чоловік скоординував російський ракетний удра на багатоповерхівку, у якій проживає жінка, яка не відповіла взаємністю на його залицяння. Розгляд справи триває у Центральному районному суді міста Миколаєва.

У судовому засіданні жінка повідомила, що обвинувачений отримав її номер телефону під час виконання своїх службових обов'язків як працівника одного з поштових відділень, коли вона отримувала посилку. Після цього він почав надсилати їй повідомлення.

«Жінка не хотіла підтримувати спілкування. Згодом обвинувачений повідомив, що співпрацює зі спецслужбами рф і надасть їм координати її будинку для завдання ракетного удару. Ці погрози жінка всерйоз не сприймала. У судовому засіданні упізнала обвинуваченого», — йдеться у повідомленні.

Проте, як зазначено у матеріалах справи, чоловік за грошову винагороду справді погодився надавати особам, які позиціонували себе як представники рф, інформацію про дислокацію підрозділів ЗСУ та об'єктів критичної інфраструктури в Миколаєві.

«Надалі він надсилав інформацію із зазначенням географічних координат місць, де, на його думку, розміщуються підрозділи ЗС України. Одне з повідомлень містило координати багатоповерхівки, яка ніяк не використовується для військових цілей», — розповіли в суді.

Наразі чоловіка підозрюють у вчиненні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України, зокрема у державній зраді.

Йому загрожує довічне ув'язнення з конфіскацією майна. До вироку суду чоловік перебуває під вартою.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Ємець
    Олександр Ємець
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Іван Рибак
    Іван Рибак
    суддя Київського апеляційного суду