Главу великої хлібної корпорації спіймали на хабарі (фото)

10:18, 13 вересня 2017
Генеральна прокуратура України разом з силовиками спіймали керівника ДАК «Хліб України» і його посередника при отриманні великого хабара.
Главу великої хлібної корпорації спіймали на хабарі (фото)
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Сума хабара становить сім тисяч доларів.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Співробітники Генпрокуратури і СБУ вчора, 12 вересня, провели спецоперацію і затримали главу правління «Хліб України» і посередника при передачі хабара в розмірі семи тисяч доларів.

Зазначена сума була надана замдиректором приватного сільгосппідприємства «Йосипівське» за незаконне укладення договору оренди майнового комплексу ДАК.

Повідомляється, що за місцем проживання і роботи чиновника проводяться обшуки.

Найближчим часом буде вирішено питання про повідомлення затриманим про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), а в подальшому звернення до суду з проханням про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Досудове розслідування перебуває на контролі керівництва Головного слідчого управління ГПУ.

Нагадаємо, 30 серпня Служба безпеки України в місті Рівне заарештувала народного обранця міської ради і співучасника при отриманні великого хабара.

Також прокуратура Одеської області направила до суду обвинувальний акт щодо службовця, підозрюваного в отриманні хабара.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд