Справа колишнього члена Комісії з азартних ігор: є нові деталі

10:19, 8 липня 2022
ВАКС залишив без змін запобіжний захід колишньому членові комісії з азартних ігор.
Справа колишнього члена Комісії з азартних ігор: є нові деталі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У четвер, 7 липня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду відмовила в задоволенні клопотання захисника колишнього члена Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо зміни запобіжного заходу. Про це повідомляє офіційний сайт ВАКС.

«До підозрюваному раніше застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 5 млн грн. Після внесення застави на підозрюваного покладено процесуальні обов’язки, строк дії яких закінчився.

Нагадаємо, за версією правоохоронних органів, підозрюваний вимагав та отримав 90 000 доларів США неправомірної вигоди від нібито представника приватного підприємця за прийняття Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей рішення в його інтересах.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Антикорсуд відмовив у зміні запобіжного заходу члену Комісії з азартних ігор.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду