Антикорсуд відмовив у зміні запобіжного заходу члену Комісії з азартних ігор

12:45, 28 января 2022
Захисники підозрюваного просили суд змінити запобіжний захід на більш м’якший.
Антикорсуд відмовив у зміні запобіжного заходу члену Комісії з азартних ігор
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 28 січня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду відмовив у задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу членові Комісії з азартних ігор. Про це повідомила пресслужба ВАКС.

Захисники підозрюваного просили суд змінити раніше обраний запобіжний захід на більш м’якший та зменшити розмір застави до 300 прожиткових мінімумів.

У серпні минулого року ВАКС обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 5 млн грн. Кошти на відповідний рахунок внесли, і особу було звільнено з-під варти.

Нагадаємо, члена Комісії з азартних ігор підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Верховний Суд скасував рішення ВРП щодо судді ВАКС Тимура Хамзіна.

Також ми розповіли, що Апеляційна палата ВАКС залишила без змін запобіжні заходи заступнику начальника відділу Офісу Генпрокурора.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду