Мер Харкова закликав жителів менше користуватися наземним транспортом зранку

20:03, 24 липня 2022
Терехов просить частіше користуватися метрополітеном - найбезпечнішим способом пересування.
Мер Харкова закликав жителів менше користуватися наземним транспортом зранку
Джерело фото: mirmetro.net/Maxim Serbulov
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Мер Харкова Ігор Терехов попросив громадян частіше користуватись метрополітеном та побудувати свій графік так, щоб звести до мінімуму ранкові поїздки у громадському наземному транспорті.

«Минулий тиждень показав, що тепер агресор не робить навіть вигляду, що стріляє по військових об'єктах. З першого дня стріляли саме по нам, мирним жителям Харкова. Житлові будинки, ринки, торгові центри, школи, спортивні комплекси, університети та ін. Але найстрашніше – зупинки громадського транспорту. Саме туди окупант бив ранком середи та четверга. Якраз у той самий час, коли багато хто з вас їхав на роботу. У четвер троє загиблих та 23 поранених. У середу на зупинці троє поранених та троє вбитих. Серед них – 13-річний хлопчик. Найстрашніше для батьків – ховати своїх дітей! Слава Богу, що його 15-річна сестра, яка була з ним на зупинці і була поранена, пішла на покращення і лікарі сподіваються на її якнайшвидше одужання», - пише Терехов.

Він закликав громадян збудувати свій графік пересування містом таким чином, щоб мінімізувати ранкові поїздки у наземному транспорті.

«Наше головне завдання зараз – вижити та жити. Побудуйте свій графік пересування містом таким чином, щоб мінімізувати ранкові поїздки наземним транспортом. Частіше користуйтеся метрополітеном – на сьогодні це найбезпечніший спосіб пересування», - наголосив він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір