Львів допоможе відбудувати багатоповерхівку в Гостомелі

21:48, 28 липня 2022
Йдеться про багатоповерхівку у військовому містечку Гостомеля, яке розташоване поряд із військовим аеродромом «Антонов».
Львів допоможе відбудувати багатоповерхівку в Гостомелі
Фото: Андрій Садовий
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Львів допоможе відбудувати одну зі зруйнованих багатоповерхівок у військовому містечку Гостомеля на Київщині. Про це повідомив очільник Київської ОВА Олексій Кулеба.

Військове містечко Гостомеля розташовується поряд із військовим аеродромом "Антонов", який намагалися захопити російські окупанти, висадивши десант на початку повномасштабного вторгнення. Зараз містечко повністю зруйноване, а більшість житлових будинків доведеться демонтувати, оскільки вони не підлягають відновленню.

Один з багатоповерхових будинків відбудує Львів. Мер міст Андрій Садовий повідомив, що роботи мають виконати до осені 2022 року.

Також влада Львова допоможе облаштувати тимчасове модульне містечко.

"Протягом двох тижнів команда львівського водоканалу облаштовуватиме всі комунікації та благоустрій для тимчасового містечка в Гостомелі. Тут житимуть місцеві, чиї будинки зруйнували російські ракети", – зазначив Садовий.

Фото: Олексій Кулеба 

Фото: Андрій Садовий

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України