Збут боєприпасів: у Запоріжжі затримали чоловіка з тротиловими шашками

21:44, 30 липня 2022
Також під час проведення слідчих дій отримано інформацію щодо місця зберігання партії зброї та боєприпасів.
Збут боєприпасів: у Запоріжжі затримали чоловіка з тротиловими шашками
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуального керівництва прокурорів Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя громадянину повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, носінні та збуті вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

«За даними слідства, запоріжанин налагодив схему з продажу вибухових речовин. Клієнтів він підшукував серед свого оточення», - кажуть у Генеральній прокуратурі.

Зазначається, що громадянина затримано в порядку ст. 208 КПК України під час чергової реалізації вибухівки. При ньому було 5 тротилових шашок, які вилучено правоохоронцями. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Також під час проведення слідчих дій отримано інформацію щодо місця зберігання партії зброї та боєприпасів. Зі схрону вилучено ручний протитанковий гранатомет РПГ-22, понад 2 кг тротилу, 2,5 кг пластиду, 3 гранати, а також майже 900 бойових набоїв калібру 7,62х54 мм», - розповіли у Генпрокуратурі.

Триває слідство, встановлюються причетність підозрюваного та інших осіб до схрону зі зброєю та боєприпасами, джерела їх надходження.

Також ми писали, що у Києві затримали торгівців зброєю, фото.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області