Український актор Станіслав Боклан розповів, як окупанти знищили його квартиру в Маріуполі й вбили колег

15:30, 30 липня 2022
Також він згадав Драмтеатр, у якому розпочинав свою кар’єру актора.
Український актор Станіслав Боклан розповів, як окупанти знищили його квартиру в Маріуполі й вбили колег
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Відомий український актор Станіслав Боклан, який зіграв головну роль в серіалі "Папік", розповів в інтерв'ю ЗооПатруль, що окупанти знищили квартиру, в якій він колись жив у Маріуполі. Актор згадав, що саме в Драмтеатрі, який по-звірячому зруйнували загарбники, він свого часу починав кар'єру актора. 

"Театру немає, в якому я працював. Немає квартири, в якій жив там. І немає багатьох людей, з якими я працював. Я ніколи не думав, що в мені може бути стільки ненависті просто, тому що це уявити страшно", — розказав Боклан.

За словами актора, від самого початку війни він не отримував жодних пропозицій стосовно роботи в Україні.

"Пропонували зніматися за кордоном, але я не хочу зараз залишати сім'ю, кудись їхати. Не той час, щоб залишати дружину з проблемамми, які є тут", — зазначив він.

Він також згадав, що 23 лютого вони з дружиною повернулися додому після зйомок нової "Ліги сміху". Планувалося, що на наступний день вони поїдуть в гості до мами, щоб їй допомогти. 

"23-го лютого в нас була "Ліга Сміху", приїхали в дуже хорошому настрої додому з дружиною. Були плани на 24 число, я мусив поїхати до мами, багато чого зробити. І плани щодо зйомок в мене були, два проєкти. Ну, все закінчилося...", — розповів актор.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді