На базі Міноборони запрацював Мілітарі Медіа Центр

20:28, 18 серпня 2022
Мілітарі Медіа Центр сприятиме роботі українських та іноземних журналістів, які висвітлюють російсько-українську війну.
На базі Міноборони запрацював Мілітарі Медіа Центр
Фото: mil.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На базі Міністерства оборони 18 серпня розпочав роботу Мілітарі Медіа Центр, який стане обʼєднаним медійним майданчиком, де акумулюються усі комунікаційні спроможності сил оборони та безпеки України. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

За словами заступника міністра оборони Ганни Маляр, центр має забезпечити просування єдиної інформаційної політики щодо відсічі збройній агресії РФ проти України. На це буде спрямована спільна інформаційна робота комунікаційних підрозділів силових відомств.

“З початком широкомасштабної агресії ми стикнулися з інформаційними викликами, яких раніше не було. Втім, ми добре впорались з ними та набули унікального досвіду. Наші цілі сьогодні – стати єдиним голосом сил безпеки і оборони. Адже ми разом на всіх фронтах включно з інформаційним. Ми маємо стати надійним джерелом інформації у сфері оборони. Разом, співпрацюючи і доповнюючи одне одного, ми зможемо дати обʼємнішу картину подій, що розгортаються на фронті”, - наголосила Маляр.

У складі центру взаємодіятимуть представники комунікаційних підрозділів Міноборони, Збройних сил, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, Національної гвардії, Нацполіції, Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій, Управління держохорони та Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Укроборонпрому.

У МОУ зауважили, що Мілітарі Медіа Центр сприятиме роботі українських та іноземних журналістів, які висвітлюють російсько-українську війну. Тут відбуватимуться брифінги, пресконференції, інформування про поточні події за участю представників силових структур держави, дискусійні та експертні панелі, присвячені тематиці обороноспроможності України.

Під час першої зустрічі у новому осередку відбулося нагородження представників інформаційно-медійних структур Міноборони і ЗСУ. Зокрема, від імені міністра оборони Олексія Резнікова вручено відомчу відзнаку військовому журналісту, капітану Данилу Іщенку, який під час виконання бойового завдання на Харківщині потрапив під ворожий обстріл, був поранений і втратив кінцівку.

Нагороди Міністерства оборони також отримали кореспондент інформагентства підполковник Оксана Іванець та радник зі стратегічних комунікацій Головнокомандувача ЗСУ Людмила Долгоновська.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Статус обмежено придатних скасують: як це вплине на мобілізацію
Telegram канал Sud.ua
Статус обмежено придатних скасують: як це вплине на мобілізацію
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва