У Києві дівчата-підлітки жорстоко побили однокласницю

09:27, 6 вересня 2022
Під час з'ясування стосунків дві подруги принижували та цькували однокласницю, штовхали її, після чого бризнули в обличчя балончиком та побили.
У Києві дівчата-підлітки жорстоко побили однокласницю
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві школярки жорстоко побили свою однокласницю посеред вулиці, через що поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба поліції. 

Напередодні інциденту між дівчатами виникла словесна сварка, під час якої двоє з них вирішили покарати подругу.  Дії порушниць кваліфіковані як хуліганство, вчинене групою осіб. Їм загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відомо, що до поліції Києва із заявою звернувся батько постраждалої дівчинки. Правоохоронці Дарницького управління поліції одразу зареєстрували цю подію та розпочали перевірку.

Згодом поліцейські виявили у мережі Інтернет відео інциденту. Вони встановили учасниць конфлікту та з'ясували, що всі троє навчаються в одному навчальному закладі.

Напередодні сутички між дівчатами неодноразово виникали словесні конфлікти. Під час чергового з'ясування стосунків дві подруги принижували та цькували однокласницю, штовхали її, після чого бризнули в обличчя балончиком та побили. Очевидці інциденту знімали дії дівчат на відео, яке згодом розмістили у соціальних мережах.

Нет описания.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва