Суд продовжив строк тримання Медведчука під вартою

20:44, 14 вересня 2022
Строк тримання під вартою продовжили до 11 листопада.
Суд продовжив строк тримання Медведчука під вартою
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У середу, 14 вересня, слідчий суддя Личаківського районного суду м. Львова задовольнив клопотання Генерального прокурора  та продовжив строк утримання під вартою народного депутата України Віктора Медведчука на 60 днів до 14.11.2022 року.

 «За даними клопотання, Медведчуку В.В. повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28 ч.1 ст.111 та ч.2 ст.28 ч.1 ст.2583 КК України, скоєних у групі осіб. 02.09.2022 року прокурором у кримінальному провадженні визнано зібрані під час досудового розслідування докази достатніми для складання обвинувального акту, у зв’язку з чим у відповідності до положень статті 290 КПК України,  стороні захисту повідомлено про завершення досудового розслідування та надання доступу до матеріалів розслідування. Після завершення процедури ознайомлення із матеріалами кримінального провадження у 260 томах, орган  досудового розслідування має скласти обвинувальний акт і реєстр матеріалів досудового розслідування», — сказано у повідомленні суду.

Раніше ми повідомляли, що СБУ арештувала додаткові активи Віктора Медведчука та Оксани Марченко.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді