Рада прийняла законопроект про удосконалення ведення державного реєстру географічних назв

15:50, 20 вересня 2022
Верховна Рада прийняла в другому читанні та в цілому урядовий Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про географічні назви» щодо удосконалення діяльності, пов’язаної із встановленням, унормуванням, обліком, реєстрацією, використанням та збереженням географічних назв.
Рада прийняла законопроект про удосконалення ведення державного реєстру географічних назв
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У вівторок, 20 вересня, Верховна Рада України прийняла в другому читанні та в цілому урядовий Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про географічні назви» щодо удосконалення діяльності, пов’язаної із встановленням, унормуванням, обліком, реєстрацією, використанням та збереженням географічних назв (реєстр. №4️0️7️9️ від 10.09.2020). Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Проектом закону пропонується внесення змін до статей 4, 7, 8 та 9 Закону України “Про географічні назви” стосовно здійснення державного управління у сфері діяльності, пов’язаної зі встановленням, унормуванням, обліком, реєстрацією, використанням та збереженням географічних назв, а також встановлення правових підстав створення та ведення Державного реєстру географічних назв в електронному вигляді, здійснення обліку та державної реєстрації географічних назв.

ЗА - 257 голосів народних депутатів України.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва