У Верховній Раді створили Міжфракційне депутатське обʼєднання «Трибунал для російських агресорів»

20:37, 21 вересня 2022
Головна мета роботи – об’єднання та координування спільних зусиль депутатів, Офісу Президента, правоохоронних органів та наших міжнародних партнерів у питанні притягнення РФ до відповідальності за скоєні в Україні злочини.
У Верховній Раді створили Міжфракційне депутатське обʼєднання «Трибунал для російських агресорів»
Фото: sluga-narodu.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Парламентарі об’єдналися, щоб спільно працювати над притягненням РФ до відповідальності за агресію в Україні. Про це заявив народний депутат від фракції "Слуга Народу" Олександр Качура, йдеться на сайті "Слуги народу". 

"Спільно з моєю колегою Марією Мезенцевою ми створили Міжфракційне депутатське обʼєднання «Трибунал для російських агресорів». До нього вже долучилось 50 народних депутатів", – повідомив Качура.

За його словами, головна мета роботи – об’єднання та координування спільних зусиль народних депутатів, Офісу Президента, правоохоронних органів та наших міжнародних партнерів у питанні притягнення РФ до відповідальності за скоєні в Україні злочини.

"Перш за все, це створення спеціального трибуналу, який буде судити найвище російське політичне керівництво за злочини й агресію проти України. А також розробка компенсаційного механізму відшкодування збитків, завданих збройною агресією РФ. Це лише початок нашої спільної роботи, але всі поставлені цілі буде досягнуто", – запевнив депутат.

Раніше ми писали, що парламент підтримав звільнення від податку на нерухомість власників знищеного і пошкодженого майна.

Рада ухвалила закон про передачу виплати лікарняних Пенсійному фонду.

Також  Рада ухвалила закон про повернення оподаткування пального.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва