До кінця року з'являться ще три пункти пропуску з Румунією: що відомо

16:54, 13 жовтня 2022
Один із пунктів пропуску запрацює вже цього місяця.
До кінця року з'являться ще три пункти пропуску з Румунією: що відомо
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

До кінця 2022 року планується відкриття трьох пунктів пропуску через держкордон на заході України: «Нижанковичі»  на кордоні з Польщею, «Красноїльськ» та «Дяківці» – на кордоні з Румунією. Про це розповів заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм, передає «Укрінформ».

За його словами, один із пунктів пропуску запрацює вже цього місяця.

«Пункт «Красноїльськ–Вікову-де-Сус» буде запущений поетапно, починаючи з цього місяця. Спочатку буде дозволений проїзд для автівок вагою до 3,5 тонн, потім - для порожніх вантажівок і згодом функціонуватиме на повну потужність. Також до кінця року плануємо відкрити для транспорту «Дяківці–Раковец» та «Нижанковичі–Мальховичі». Пункт «Нижанковичі» спочатку буде функціонувати лише для проїзду порожніх транспортних засобів. Він зводиться з нуля. Він – тимчасовий і потрібен, аби пришвидшити транспортний потік вздовж усього західного кордону. Також сподіваюсь, що в першому кварталі наступного року буде запущено в роботу пункт пропуску «Ужгород–Вишне Німецьке», – сказав Найєм.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду