В Україні скасували віялові відключення електроенергії 13 жовтня

13:00, 13 жовтня 2022
Протягом сьогоднішнього дня ні вранці, ні ввечері введення графіків аварійних відключень поки що не планується, — голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький.
В Україні скасували віялові відключення електроенергії 13 жовтня
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Через заощадливе споживання і роботу енергетиків сьогодні ввечері вводити аварійні відключення електроенергії наразі не планується. Про це повідомив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький у Facebook.

«Вчора ввечері у Києві, області і всьому центральному регіоні не застосовувалися диспетчерські обмеження, з 19:55 були зняті обмеження у північно-східних областях нашої держави. Протягом сьогоднішнього дня ні вранці, ні ввечері введення графіків аварійних відключень поки що не планується», - зауважив Кудрицький.

Зі слів голови Укренерго, це стало можливим, по-перше, завдяки тому, що фахівці «Укренерго» та обленерго стабілізували енергопостачання у всіх областях України. А, по-друге, тому, що українські громадяни, зокрема і жителі центру України, ввечері ощадливо споживали електроенергію. За що їм дуже вдячні.

"Однак ми маємо бути готовими до нових атак ворога. «Укренерго», як оператор системи передачі, робить все, щоб захистити свою інфраструктуру і швидко відновити її. А для всіх залишається рекомендація зменшити споживання в періоди пікового навантаження в енергосистемі: вранці з 8-ї до 11-ї та ввечері з 17-ї до 23-ї години", - наголосив Кудрицький.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва