В Міноборони пояснили, чому може відбуватися деяка затримка виплати коштів

13:46, 14 жовтня 2022
Повідомляється, що Міністерство оборони України профінансувало військовим частинам 83% щомісячного грошового забезпечення за вересень.
В Міноборони пояснили, чому може відбуватися деяка затримка виплати коштів
Джерело фото: mil.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міноборони повідомляє, що оскільки Міністерство щомісячно здійснює фінансування потреб грошового забезпечення військовослужбовців в обсязі, який було передбачено на рік, то може відбуватися деяка затримка виплати коштів. Це повʼязано із необхідністю внесення Верховною Радою України змін до Державного бюджету.

«Варто зауважити, що у 2022 році в умовах відбиття широкомасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України, раз на квартал відбувається перегляд Державного бюджету на поточний рік.

Оскільки Міноборони щомісячно здійснює фінансування потреб грошового забезпечення військовослужбовців в обсязі, який було передбачено на рік, то може відбуватися деяка затримка виплати коштів. Це повʼязано із необхідністю внесення Верховною Радою України змін до Державного бюджету», - пояснили у Міністерстві.

Так, Міністерство оборони України нагадує, що у серпні виплати відбулися із затримкою до двох тижнів. Після отримання рішення парламенту Міноборони опрацювало фінансування грошового забезпечення військовослужбовців впродовж двох днів.

Також повідомляється, що Міноборони профінансувало військовим частинам 83% щомісячного грошового забезпечення за вересень. Зокрема, це стосується нарахувань за тарифними розрядами відповідно до займаних посад, виплат за вислугу років та окладу за військовим званням.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд