Бронювання військовозобов'язаних аграріїв відбуватиметься виключно через електронний кабінет

16:52, 14 жовтня 2022
Електронний сервіс (електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов’язаних) починає працювати в штатному режимі.
Бронювання військовозобов'язаних аграріїв відбуватиметься виключно через електронний кабінет
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Бронювання військовозобов'язаних аграріїв відбуватиметься виключно через електронний кабінет. Про це повідомив державний секретар Міністерства аграрної політики та продовольства України Віктор Канцурак.

Система створена для оптимізації та пришвидшення бронювання працівників агросектору.

Тож, з 14 жовтня бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе виключно через кабінет запитів на бронювання.

Процедура подачі документів для бронювання військовозобов’язаних тепер повністю автоматизована і проходитиме набагато швидше та простіше.

Надалі листи, надіслані на електронну адресу [email protected], розглядатися не будуть.

Мінагрополітики нагадує, бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Валерій Марчук
    Валерій Марчук
    голова Чернівецького апеляційного суду