Несвоєчасного прибирання снігу: в Києві інспекція благоустрою внесла вже сотні приписів

16:57, 22 листопада 2022
Якщо вимоги припису будуть проігноровані, то балансоутримувачів чекає штраф.
Несвоєчасного прибирання снігу: в Києві інспекція благоустрою внесла вже сотні приписів
Фото: facebook.com/dmb.kievcity
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Департамент міського благоустрою Київської міської державної адміністрації повідомив, що з початку снігопадів інспекція благоустрою внесла майже 650 приписів щодо несвоєчасного прибирання снігу та накриження. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

«Відповідальність за своєчасне очищення балансових та прилеглих територій від снігу та накрижень несуть балансоутримувачі. 

Якщо інспектор виявляє неприбрану локацію, – вносить припис на балансоутримувача з вимогою прибрати. Якщо вимоги припису проігноровані, - складає адмінпротокол, який тягне за собою штраф: для фізичних осіб від 340 до 1360 грн, на посадових осіб та підприємців – від 850 до 1700 грн.

Якщо ви бачите неприбрану від снігу або накрижень ділянку, повідомте до Контактного центру 1551. Після отримання звернення інспектор виходить додатково на цю локацію та проводить перевірку», — сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області