Ощадбанк скасував комісію за зняття готівки у банкоматах з карток всіх банків

16:03, 24 листопада 2022
Зняти можна 50 тисяч гривень з однієї картки на добу.
Ощадбанк скасував комісію за зняття готівки у банкоматах з карток всіх банків
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Ощадбанк скасував комісію зняття готівки з банкоматів мережі для карток інших банків. Про це повідомляє пресслужба фінансової установи.

У зв’язку із кризовою ситуацією в енергетиці, яка спричинила підвищений попит на готівку та тимчасові проблеми із функціонуванням банкоматних мереж на певних територіях, Ощадбанк прирівняв ліміти зняття готівки з карток інших банків до відповідних лімітів, які застосовуються до власних карток банку.

Цей крок дозволить всім українцям, без розподілу на клієнтів Ощаду та інших банківських установ, знімати готівку у банкоматній мережі Ощадбанку в обсязі 50 тисяч гривень з однієї картки на добу.

«Ми із задоволенням підтримали ініціативу Національного банку щодо запровадження банкоматного «національного роумінгу» та скасували окремі ліміти на зняття готівки для карток інших банків. У той час, коли вся країна переживає складні часи через удари ворога по енергетичній сфері, банки мають сконцентруватися насамперед на тому, щоб полегшити доступ всіх українців до банківських послуг. Єдиний ліміт зняття готівки - це наш крок у цьому напрямі», - зазначив голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

Раніше ми писали, що ПриватБанк збільшив ліміт на зняття готівки для будь-яких карток інших банків.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном