Внаслідок ракетного удару Харків залишився без світла, опалення й води: в області на місці «прильоту» величезна вирва, відео

11:54, 9 березня 2023
Була уражена і пошкоджена критична інфраструктура, повідомив мер Ігор Терехов.
Внаслідок ракетного удару Харків залишився без світла, опалення й води: в області на місці «прильоту» величезна вирва, відео
Фото: «Накипіло»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Харків і область сильно постраждали внаслідок російського ракетного удару 9 березня. 11 із 15 ракет, якими обстрілювали Харківську область, запустили по Харкову. Про це повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов у телемарафоні.

"Була уражена і пошкоджена критична інфраструктура. Я маю на увазі ТЕЦ, трансформаторні підстанції. 

У всьому місті немає напруги, тому на об'єктах критичної інфраструктури, у медичних закладах ми перейшли на генератори".

 У місті також немає опалення та води", - повідомив Терехов.

"Працюємо над відновленням теплопостачання. Водопостачання зараз припинене, але ми розвозимо воду. У всіх районах Харкова будуть виставлені водовізки", – сказав мер.

Раніше речник "Харківобленерго" Володимир Скічко повідомив, що весь Харків без світла. По області світло почало частково з'являтися у Лозівській, Нововодолазькій та Первомайській громадах.

Щодо області, то внаслідок обстрілів Харківщини одна з ракет влучила у селище Пісочин, повідомив у Телеграм керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«Ворожа ракета влучила на подвір’я приватного будинку, пошкоджено декілька житлових будинків. Дві літні жінки отримали легкі поранення. 71-річну жінку госпіталізовано, а жінка 74 років отримала допомогу на місці», — повідомив Синєгубов.

Ще одна ракета впала у болото в Пісочині, додав Синєгубов.

У Слобожанському ракетним ударом пошкоджені теплиці овочевої фабрики.

ЗМІ показали, як на місці удару ракети у області утворилася величезна воронка.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду