У ЗСУ розповіли про ракетну загрозу з боку рф: Вони готові застосувати зброю

16:25, 17 квітня 2023
Зараз все ж таки у них запас ракет близький до критичного, тому, швидше за все, заощаджуватимуть, але не відкидається, що й застосовуватимуть, — спікер ОК «Південь» Наталія Гуменюк.
У ЗСУ розповіли про ракетну загрозу з боку рф: Вони готові застосувати зброю
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Спікер ОК "Південь" Наталія Гуменюк ефірі телемарафону повідомила, що рф заощаджуватиме ракети, але українцям не варто розслаблятися, адже країна-агресор залишає за собою ракетні обстріли як один із пріоритетних способів надавати собі штучну перевагу, коли немає успіхів на полі бою.

"Вони готові застосувати зброю. Інше питання в тому, що вони дійсно намагаються заощаджувати, і це все-таки високоточна зброя, яку вони воліють застосувати по конкретних цілях, конкретних об'єктах, щоб мати відповідний результат. Зараз все ж таки у них запас ракет близький до критичного, тому, швидше за все, заощаджуватимуть, але не відкидається, що й застосовуватимуть", - сказала вона.

Нині у водах Чорного моря чергують російські ракетоносії, але оскільки вирує шторм, рф починає заводити корабельне угруповання до пунктів базування.

"4-5 балів для Чорного моря - досить потужний шторм. Але розслаблятися не слід, пам'ятаємо, що підводні ракетоносії часто залишали навіть під час шторму на чергуванні", - зазначила спікер.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду