На Оболоні в Києві планують розпочати будівництво нової дворівневої розв’язки

07:21, 5 травня 2023
Згідно з проєктно-кошторисною документацією, на перетині двох магістралей зводитимуть розв’язку типу «неповний листок конюшини».
На Оболоні в Києві планують розпочати будівництво нової дворівневої розв’язки
Ілюстративне зображення із відкритих джерел
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Цього року в столиці планують розпочати будівництво нової дворівневої розв’язки на перехресті вулиці Богатирської та Полярної. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

«Згідно з проєктно-кошторисною документацією, на перетині двох магістралей зводитимуть розв’язку типу «неповний листок конюшини». Її проєктна пропускна спроможність – 11 200 авто/годину. Світлофор на перехресті приберуть, що дозволить зменшити затримки на транспортному вузлі.

У рамках реконструкції на перехресті зведуть новий 6-смуговий шляхопровід завдовжки 125 м. Ним здійснюватиметься проїзд із вулиці Полярної до вулиці Героїв Дніпра.

На шляхопроводі виділять смуги для руху громадського транспорту. Також на розв’язці з’являться велодоріжки загальною  довжиною близько 2,8 км», - розповіли у КМДА.

Нині оголошено публічну закупівлю на виконання робіт. Вартість будівництва нової дворівневої розв’язки – 1,314 млрд грн, сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва