Керівник САП та посол США в Україні обговорили зміни, яких потребують антикорупційні органи

18:14, 30 червня 2023
Олександр Клименко та Бріджит Брінк обговорили питання посилення незалежності та розширення повноважень САП.
Керівник САП та посол США в Україні обговорили зміни, яких потребують антикорупційні органи
Фото: САП
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олександр Клименко та Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Бріджит Брінк провели спільну робочу зустріч. Про це повідомила пресслужба САП.

«У ході зустрічі очільник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Посол США в Україні Бріджит Брінк, виконувач обов’язків керівника відділу з правоохоронних питань Ерік Пагнер і радник із правових питань Департаменту юстиції Сполучених Штатів Америки Джаред Кімбол обговорили досягнення та виклики Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, а також зміни, яких потребують антикорупційні органи, зокрема посилення незалежності та розширення повноважень САП.

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вкотре наголосив на важливості швидкої взаємодії між міжнародними юрисдикціями в питаннях проведення спільних розслідувань, екстрадиції та надання міжнародної правової допомоги, необхідної для проведення об’єктивних та ефективних розслідувань.

Олександр Клименко подякував за підтримку Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і висловив сподівання на продовження спільної роботи в боротьбі з корупцією.

Посол Бріджит Брінк у свою чергу підкреслила ефективну роботу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, а також наголосила на подальшій допомозі Україні в боротьбі з корупцією, адже продовження дієвої протидії корупції в України є надзвичайно важливим для Сполучених Штатів Америки та міжнародних партнерів України», - сказано у повідомленні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва