Шмигаль жорстко розкритикував рішення НКРЕКП про підвищення тарифів на воду

19:44, 1 липня 2023
«Рішення не прийнятні. Рішення не погоджені з Урядом»: Денис Шмигаль заявив, що рішення про підвищення тарифів на воду йдуть у розріз з політикою Кабміну.
Шмигаль жорстко розкритикував рішення НКРЕКП про підвищення тарифів на воду
Фото: facebook.com/dshmyhal
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Рішення про підвищення тарифів на водопостачання є самоправством НКРЕКП. Про це заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Так, за його словами, жодних рішень про збільшення вартості водопостачання Кабмін не ухвалював.

"Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) ухвалила рішення підвищити тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

Рішення не прийнятні. Рішення не погоджені з Урядом. Під час війни ми маємо діяти єдиною командою, особливо в таких чутливих сферах як енергетика та тарифоутворення.

Ми робимо все можливе, аби забезпечити соціальну справедливість. Збільшуємо пенсії. Виплачуємо субсидії всім, хто їх потребує. Допомагаємо регіонам для сталості тарифів на тепло і гарячу воду. Тоді як непогоджені рішення комісії йдуть у розріз із політикою уряду.

Сьогодні дав доручення міністру енергетики і міністерству інфраструктури провести додаткові консультації з НКРЕКП щодо можливості перегляду таких рішень", — повідомив Шмигаль.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва