У Києві двоє п’яних чоловіків на очах у поліції викрали автівку з місця ДТП, фото

20:08, 20 вересня 2023
Правоохоронці затримали зловмисників за декілька кварталів від місця викрадення.
У Києві двоє п’яних чоловіків на очах у поліції викрали автівку з місця ДТП, фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві на вулиці Великій Васильківській сталася ДТП - дорогу не поділили транспортні засоби Volkswagen Caddy та Skoda Fabia. Останній стояв на деякій відстані від місця ДТП, оскільки не зміг зупинитися одразу після аварії, і його викрали невідомі.

Як повідомила патрульна поліція Києва, під час спілкування з учасниками події правоохоронці почули як в автомобіль Skoda раптово завівся та розпочав рух, однак водій перебував поряд з інспекторами. Поліцейські кинулися наздоганяти авто-утікач та зупинили його за декілька кварталів.

«В салоні перебували двоє невідомих з ознаками алкогольного сп'яніння. А власник автівки повідомив, що бачить цих осіб вперше», - сказано у повідомленні.

Патрульні затримали обох чоловіків та склали на громадянина, що перебував за кермом, протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння або відмова від проходження огляду) і постанову за ч. 1 ст .126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП.

Крім того, поліцейські виявили ознаки сп'яніння й у власника автомобіля Skoda. Щодо останнього охоронці порядку також склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

У підсумку, за скоєння ДТП протокол за ст. 124 КУпАП отримав водій Volkswagen. А подальшим з'ясуванням обставин події та наданням правової кваліфікації діям затриманих осіб займатимуться слідчі.

Раніше ми писали, що на Київщині чоловік, видаючи себе за військового, пограбував магазин.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду