Дитина померла від передозування: підозрюють 17-річного юнака у продажі наркотиків

09:49, 22 вересня 2023
17-річного одесита підозрюють у продажу наркотиків, які призвели до смерті школярки у Одесі.
Дитина померла від передозування: підозрюють 17-річного юнака у продажі наркотиків
Джерело фото: Головне управління Національної поліції в Одеській області
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція Одеси затримала 17-річного юнака, якого підозрюють у продажу наркотиків, які призвели до отруєння та смерті неповнолітньої школярки. За ним закріплено підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання від шести до десяти років позбавлення волі, – повідомили у поліції регіону.

Подія сталася, коли медики госпіталізували неповнолітню школярку, яка отруїлася наркотичними препаратами і пізніше померла. Поліція отримала повідомлення від медичного персоналу про підозру у смерті дитини та внесла інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Під час огляду оселі, де проживала померла дівчинка, поліція знайшла амфетамін, результати експрес-тесту підтвердили його наркотичний характер. Також виявлено, що померла дитина придбала ці наркотики від 17-річного місцевого жителя.

Розслідуючи подію, поліція встановила, що підозрюваний замовляв наркотики через месенджери, одержував координати для їх забору, а потім продавав їх. Під час обшуку в квартирі юнака правоохоронці вилучили різні наркотичні речовини, ваги, пакувальний матеріал, телефон та інші предмети, пов'язані із збутом наркотиків.

Підозрюваному повідомили про підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини та особливо небезпечної психотропної речовини, а також у збуті наркотиків. Проводиться подальше слідство з метою з'ясування всіх обставин події та встановлення можливих спільників.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду