Три регіональні сервісні центри МВС об'єднали в один структурний підрозділ

18:30, 24 жовтня 2023
Сервісні центри МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей працюватимуть у новому форматі.
Три регіональні сервісні центри МВС об'єднали в один структурний підрозділ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В зв’язку з об’єднанням регіональних сервісних центрів ГСЦ МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей в один структурний підрозділ, від сьогодні, 24 жовтня, сервісні центри МВС у цих регіонах розпочинають роботу у форматі екзаменаційних хабів.

Про це повідомили у Головному сервісному центрі МВС.

Отримати послуги з обміну посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації автомобілів можна у будь-якому сервісному центрі МВС трьох областей, однак, скласти теоретичний чи практичний іспит громадяни зможуть у п’яти підрозділах у Львівській області, двох – в Івано-Франківській області, трьох – в Закарпатській області.

У екзаменаційних хабах буде забезпечено максимальну зручність для відвідувачів. Зокрема, збільшено кількість адміністраторів.

Окрім того, в екзаменаційних класах встановлено відеоспостереження без сліпих зон, а самі підрозділи забезпечені власними транспортними засобами для складання практичного іспиту на категорію B.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва