Родини, діти яких втратили особисті речі через пожежу у відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, отримають допомогу – КМДА

17:52, 9 листопада 2023
Інцидент трапився у відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, де в оздоровчій поїздці перебували 148 дітей із Києва.
Родини, діти яких втратили особисті речі через пожежу у відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, отримають допомогу – КМДА
Зображення: freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Родини киян, діти яких втратили особисті речі внаслідок пожежі у відпочинковому комплексі у вересні цього року, отримають матеріальну допомогу. За відповідне рішення проголосували 72 депутати.

Як ми розповідали, інцидент трапився у відпочинковому комплексі на Івано-Франківщині, де в оздоровчій поїздці перебували 148 дітей із Києва.

«На щастя, жодна дитина фізично не постраждала, проте згоріли всі їхні речі, зокрема одяг, взуття, електронні технічні засоби комунікації, документи. Сьогодні депутатський корпус прийняв рішення підтримати родини дітей та надати їм одноразову адресну матеріальну допомогу в розмірі 10 000 грн», – розповіла депутатка Київської міської ради Олеся Зубрицька.

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Луспеник
    Дмитро Луспеник
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді, секретар Пленуму Верховного Суду
  • Олег Кравців
    Олег Кравців
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Калініченко
    Любов Калініченко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Тетяна Гребенюк
    Тетяна Гребенюк
    член Ради суддів України, суддя Господарського суду Харківської області
  • Олена Істоміна
    Олена Істоміна
    суддя Східного апеляційного господарського суду