В Реєстрі декларацій відновили роботу функції «Дані для декларації»

13:27, 15 листопада 2023
Декларанти мають можливість оновити уже сформовані «Дані для декларації» у період з 23 по 27 жовтня 2023 року, які могли бути видані некоректно.
В Реєстрі декларацій відновили роботу функції «Дані для декларації»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило про відновлення роботи функції «Дані для декларації» в Реєстрі декларацій.

У НАЗК зазначили, що декларанти мають можливість оновити уже сформовані  «Дані для декларації» у період з 23.10.2023 по 27.10.2023, які могли бути видані некоректно. Для цього необхідно повторно замовити дані за певний звітний період, натиснувши кнопку «отримати дані».

Нагадуємо, що через технічні проблеми з отриманням відомостей з Єдиного державного реєстру транспортних засобів з 27 жовтня 2023 року було тимчасово обмежено функцію “Дані для декларації” в Реєстрі декларацій, а отримані “Дані для декларації” у період з 23.10.2023 по 27.10.2023 могли містити некоректні відомості про транспортні засоби.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за адресою [email protected]», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, контроль за деклараціями посадовців посилять, - Кабмін схвалив законопроект на виконання рекомендацій Єврокомісії. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва