Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні очікувати сніг: прогноз

09:36, 20 листопада 2023
У Львові та області оголосили І рівень небезпеки, очікується ожеледиця.
Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні очікувати сніг: прогноз
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Сьогодні, 20 листопада, погода в Україні обіцяє бути холодною з опадами у деяких регіонах країни. За даними синоптиків, у західних, східних, більшості центральних та південних областях очікуються опади у формі снігу та місцями дощі. Спеціалісти попереджають про можливість ожеледиці на дорогах у деяких місцях.

Львівський гідрометцентр попередив про підвищений рівень небезпечності у Львові та Львівській області через очікувану ожеледицю, що призвело до оголошення І рівня небезпечності. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вдень становитиме від +1 до +6 градусів.

На іншій території України очікуються незначні опади без суттєвих змін у погодних умовах.

Синоптики прогнозують північний вітер, що досягатиме швидкості від 7 до 12 м/с, а на півдні та сході країни можливі пориви до 15-20 м/с. Удень температура повітря у більшості областей буде від -3 до +2 градусів, а на Закарпатті, Прикарпатті та південному регіоні досягне +2 +7 градусів.

Вночі очікується зниження температури від -1 до -6 градусів, а на півдні країни термометри покажуть близько нуля.

У Києві сьогодні очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів та північним вітром швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вдень складатиме близько нуля, а вночі опуститься до -2 -4 градусів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва