Війна в Україні – це не кіно і завершиться все не так швидко, – Зеленський

11:45, 20 листопада 2023
Зеленський під час зустрічі з міжнародними журналістами заявив про затяжну війну в Україні.
Війна в Україні – це не кіно і завершиться все не так швидко, – Зеленський
Джерело фото: president.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з генеральним директором Fox Corporation Лакланом Мердоком та журналістами Fox News Бенджаміном Холлом та The Sun Жеромом Старкі заявив, що війна в Україні – це не кіно, а тяжка реальність, яка завершиться не так швидко. Про це йдеться на сайті Офісу Президента.

Глава держави подякував представникам медіагрупи за всебічне висвітлення української боротьби з російською агресією та за те, що розповідали про російські звірства попри ризики для себе. Проте Зеленський висловив стурбованість тим, як деякі люди ставляться до війни в Україні, порівнюючи її з кіношним сценарієм.

«Люди чомусь ставляться до цього, як до кіно, та очікують, що в подіях не буде довгих пауз, що картинка перед очима завжди змінюватиметься, щодня будуть якісь сюрпризи. Але для нас, для наших воїнів це не кіно. Це наші життя. Це щоденна важка праця. І завершиться все не так швидко, як нам би хотілося, але ми не маємо права опускати рук і не зробимо цього», – наголосив Президент.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва